PRAVI KAPETAN

Realova zvijezda očajna zbog slabe minutaže, Modrić ga pozvao na razgovor: 'Vidi, moraš biti...'

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
1/4
19.08.2024.
u 22:31

Španjolski list As objavio je vijest da brazilski napadač Endrick već sada razmišlja o odlasku te će pričekati prosinac kako bi donio konačnu odluku hoće li nastaviti karijeru u drugom klubu.

Real Madrid je sinoć na startu španjolskog prvenstva remizirao s Mallorcom 1:1 u utakmici koja nije zadovoljila ni navijače ni stručni stožer kluba. Trener Carlo Ancelotti odlučio je ponoviti sastav koji je koristio protiv Atalante u finalu španjolskog Superkupa, što je sugeriralo da se oslanja na provjerene opcije.

To znači da mladi napadač Endrick ponovno nije dobio priliku za igru. Cijelu utakmicu odgledao je s klupe za pričuve, što je bio slučaj i u europskom Superkupu. Navodno je, kako piše Defensa Central, 18-godišnjak isfrustriran što još nije zabilježio službeni nastup za Kraljevski klub, a to je primijetio i kapetan tima, Luka Modrić.

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
1/13

Nakon utakmice protiv Mallorce prišao je mladom Brazilcu, ohrabrio ga i rekao: "Moraš biti strpljiv i puno trenirati. Imaš samo 18 godina, tvoje vrijeme će doći." Inače, španjolski list As objavio je vijest da brazilski napadač već sada razmišlja o odlasku te će pričekati prosinac kako bi donio konačnu odluku hoće li nastaviti karijeru u drugom klubu. 

Podsjetimo, predsezona također nije bila prema Endrickovim očekivanjima. Imao je prilike u prva dva meča protiv Milana i Barcelone, gdje je bio starter, ali tim nije bio u najboljoj formi u ta dva susreta i Endrick nije uspio zablistati. Treći meč protiv Chelseaja nije igrao zbog problema s mišićima.

VEZANI ČLANCI:

Ipak, Real ove sezone može odigrati čak 72 utakmice, tako da je Ancelotti najavio da će, kada krenu susreti Lige prvaka, davati šansu i igračima koji su do sada manje igrali. Tu bi moralo biti mjesta i za mladića kojeg je Madrid kupio za 25 milijuna eura iz Palmeirasa.

FOTO Schwarzenegger, The Rock, Statham: Ovi slavni glumci bili su sportaši, neki su imali impresivne karijere

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije