Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završilo 2-0

Rebićev Milan bez poteškoća srušio Lazio na San Siru

ITA, Serie A, AC Milan vs US Lecce
EXPA/ laPresse/ Spada
VL
Autor
hina
06.05.2023.
u 17:25

Milan je 17. pobjedom u sezoni došao do 61 boda i skočio na četvrto mjesto

Nogometaši Milana svladali su na San Siru Lazio sa 2-0 (2-0) u prvoj utakmici 34. kola talijanske Serie A.  Ismael Bennacer je u 17. minuti doveo domaću momčad u vodstvo, a u 29. minuti Theo Hernandez je udvostručio prednost Milana i postavio konačnih 2-0.

Ante Rebić je u pobjedničkoj momčadi u 69. minuti zamjenio Oliviera Girouda, dok je kod Lazija Toma Bašić u 68. minuti ušao umjesto Sergeja Milinković-Savića.

Milan je 17. pobjedom u sezoni došao do 61 boda i skočio na četvrto mjesto. Inter je bod iza Milana, ali ima utakmicu manje. Ispred Milana su novi prvak Napoli sa 80 bodova, Lazio sa 64 i Juventus sa 63. Od 18 sati Roma je domaćin Interu, a u 20.45 sati započet će dvoboj Cremonesea i Spezije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije