Tottenham

Redknapp koristi Niku Kranjčara kao mamac za Romina Vučinića

\'Tottenham Hotspur\'S Niko Kranjcar has a shot on goal from a free-kick Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
29.07.2011.
u 11:55

Menadžer londonskog Tottenhama Harry Redknapp opasno je zagrizao za crnogorskog napadača iz Rome Mirka Vučinića (27).

Tako je u pregovorima o transferu pokušao uključiti i Niku Kranjčara, koji bi White Hart Lane zamijenio rimskim Olimpicom. Osim hrvatskog reprezentativca Redknapp je "vučici" nudio i Davida Bentleyja te Robbieja Keana.

Navodno, Vučinić nema ništa protiv odlaska na Otok, a problem je cijena od 15 milijuna funta koju je uz njegovo ime stavila Roma. Tu cijenu Tottenham pokušava umanjiti tako da u suprotnom smjeru pošalje nekog igrača, no trener Rome Luis Enrique nije obožavatelj ni jednog od trojice ponuđenih...

Komentara 2

SE
serđo
12:03 29.07.2011.

Redknapp koristi Niku Kranjčara kao mamac za bilo koga :-)

SA
santos008
13:06 29.07.2011.

Ovaj trener kao i svi ostali Englezi veze nemaju sa sportom koji su izmislili da ne bi ono Rusa?1966 i ne postignutog gola ne bi nikad bili prvaci svijeta,a klubski nogomet velika nula ,pa njima bi Vaduz odrzao lekciju ,al eto upetljali su jadne Arape pa se zajebaju sa petro-dolarima,dile i kapom i sakom a onda u 4 oka kazu igracu tebi pripada samo 25% od transfera ostalo u vlasiti dzep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije