Tottenham

Redknapp: Modrić i Bale sigurno ostaju!

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
17.03.2012.
u 14:31

Trener Tottenhama Harry Redknapp demantirao je natpise da će klub pustiti svoje najbolje igrače Luku Modrića i Garetha Balea ako Spursi ne osiguraju igranje u Ligi prvaka iduće sezone.

- Ne ide to tako. Bale i Modrić ostaju čak i ako ne osiguramo plasman u Ligu prvaka - poručio je menadžer Harry Redknapp i dodao:

- Ako Arsenal ne bude među četiri najbolja, hoće li Robin van Persie otići? Ako se Chelsea ne uspije plasirati, hoće li John Terry napustiti klub? Ne.\"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije