ENGLEZI Berbatov s dva gola potvrdio Manchester United na vrhu

Redknapp: Modrić nije na prodaju

'Tottenham Hotspur\'s English manager Harry Redknapp (L) gestures to Tottenham Hotspur\'s Croatian midfielder Luka Modric during the English Premier League football match between West Ham United and T
'IAN KINGTON'
26.12.2010.
u 23:45

Na Štefanje ili kako ga Englezi zovu Boxing Day Luka Modrić je započeo akciju za prvi od dva pogotka Rafaela Van der Vaarta u pobjedi Tottenhama na gostovanju kod Aston Ville 2:1.

Na Štefanje ili kako ga Englezi zovu Boxing Day Luka Modrić je započeo akciju za prvi od dva pogotka Rafaela Van der Vaarta u pobjedi Tottenhama na gostovanju kod Aston Ville 2:1. Bila je to još jedna standardno dobra predstava našeg reprezentativca kojeg je u sučevoj nadokandi dvoboja zamijenio Vedran Ćorluka. Neposredno prije toga Luka je dobio žuti karton. A Spursi su stigli do velika tri boda igrajući više od sata s igračem manje. Naime, Jermain Defoe laktom udario Jamesa Collinsa te dobio crveni karton. Niko Kranjčar je dvoboj odgledao s klupe, a Stipe Pletikosa nije bio niti među kandidatima.

Engleski mediji iz dana u dan pišu o interesu Chelseaja za hrvatskim veznjakom.

– Nikamo on ne ide. On je fantastičan nogometaš i prodamo li ga, svi se možemo zaputiti svojim kućama. Sjajan je i uvjeravam se da ga nećemo prodati. Za to ne postoji nikakva šansa – rekao je Redknapp koji je prokomentirao i Ancelottijevu želju o kojoj su engleski mediji pisali:

– Možda i gleda Modrića, ali uvjeravam vas da ga neće dobiti.

Manchester United je pobjedom protiv Sunderlanda 2:0 u režiji Dmitria Berbatova koji je postigao dva pogotka (ukupno sada ima trinaest i vodeći je strijelac Premiershipa) učvtrstio prvo mjesto ispred gradskog rivala Cityja koji je slavio u Newcastleu 3:1. Nikola Kalinić je odigrao cijelu utakmicu u Blackburenovom protiv Stokea, a Ivan Klasnić je pak deset minuta igrao za Bolton koji je nadjačao WBA 2:0.

Zbog snijega i niskih temperatura otkazana su dva ogleda, između Blackpoola i Liverpoola, te Evertona i Birminghama. Iako su u Blackpoolu proteklih dana učinili sve što su mogli kako bi svoj Bloomfield Road doveli u stanje za regularnu igru, temperatura se noću spustila na minus 9 Celzijevih stupnjeva te je smrznuo teren. Blackpoolu je to već treća uzastopna domaća utakmica koju je morao odgoditi. Prethodno su bili odgođeni ogledi protiv Man. Uniteda i Evertona. Novi termin utakmice je 12. siječnja.

U derbiju 19. kola Engleske lige u ponedjeljak u 21 sat Arsenal dočekuje Chelsea. Momčad Carla Ancelottija na Emirates dolazi s nizom od čak pet utakmica bez pobjeda (u prvenstvu i Ligi prvaka).

– Pobjedom bismo pokazali da smo ravnopravni konkurenti u borbi za ovogodišnji naslov – kaže trener Arsenala Arsene Wenger.

Ancelotti pak kaže da se ne boji otkaza u slučaju poraza od Arsenala:

– Ni jedna vrhunska momčad ne može stalno pobjeđivati. Nažalost, Chelsea je sada u fazi malo slabijih rezultata.

Rezultati 19. kola: Aton Villa - Tottenahm 1:2, Blackburen - Stoke 0:2, Bolton - WBA 2:0, Fulham - West Ham 1:3, Manchester United - Sunderland 2:0, Wolverhampton - Wigan 1:2, Newcastle - Manchester Cityi 1:3. Poredak: Manchester United 37 (17 odigranih utakmica), Manchester City 35, Arsenal 32 (17), Chelsea 32 (17), Tottenham 30 (18).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije