Harryjev "hobi"

Redknapp voli kada se puno prodaje i kupuje jer u tome uvijek nađe interes

'Harry Redknapp, Tottenham Hotspur manager Photo: Press Association/Pixsell'
'Adam DavyPress Association/Pixse'
30.06.2011.
u 09:02

Kada bi se pitalo menadžera Tottenham Hotspura Harryja Redknappa koju dvojicu igrača nikada ne bi prodao, odgovorio bi da su to Luka Modrić i Gareth Bale

Zna stari Harry da bez te dvojice igrača Spursi u novoj sezoni neće moći ponoviti niti ovogodišnji rezultat, a to je ulazak u Europsku ligu. Za sve ostale igrače nije ga baš previše briga, zapravo voli kada tijekom prijelaznog roka ima dosta prometa u klubu. Naime, javna je tajna da Redknapp uvijek pronađe način da na transferima i on dobije neki dio kolača, uvijek negdje ima jednog ili dvojicu svojih igrača.

U dokumentarnom filmu koji je proizveo legendarni BBC, "Razotkrivanje prljavih tajni u nogometu", uz Sama Allardycea često se spominje i Harry Redknapp. Trener Spursa imao je problema i s britanskim poreznicima.

Ključne riječi

Komentara 2

CP
copy paste
10:24 30.06.2011.

\'\'Naime, javna je tajna da Redknapp uvijek pronađe način da na transferima i on dobije neki dio kolača\'\' ---------------------------------------------------- isto tako je javna tajna da je flak psihijatriski slučaj kojemu je dijagnosticiran paranoidni kretenizam pa opet iznađe načine da se kreče na slobodi i još pri tome zagađuje medijski prostor svojim iluzijama,deluzijama i ostalim ljigavštinama.tu samo zatvoreni tip psihijatrijske ustanove može biti od pomoći.

OB
-obrisani-
11:51 30.06.2011.

ČETIRI DANA ZA REDOM PROŠLI SU SVI PROGNOZIRANI PAROVI (18 PAROVA - pogledajte arhivu). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije