REAKCIJE SUSJEDA

Regionalni mediji oduševljeni su čudesnim Dinamom. Pročitajte što pišu o razbijanju Qarabaga

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
Josip Regovic/PIXSELL
20.08.2024.
u 23:12

Mediji iz regije također su popratili sjajnu prezentaciju Dinama u Maksimiru i veliku pobjedu.

U prvoj utakmici završnog pretkola nogometne Lige prvaka zagrebački Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao azerbajdžanski Qarabag sa 3-0 (1-0). Strijelci za Dinamo bili su Marko Pjaca (29) i Sandro Kulenović (75, 80). Mogao je Dinamo u završnim sekundama i do četvrtog gola, Kulenović je pobjegao u protunapad, proigrao Baturinu čiji je udarac zaustavila vratnica.

Uzvrat je za osam dana u Bakuu.  Ukupni pobjednik ove će jeseni igrati u Ligi prvaka, a poraženi u Europskoj ligi.

Mediji iz regije također su popratili sjajnu prezentaciju Dinama u Maksimiru i veliku pobjedu. 

- Dinamo suvereno zakoračio u grupnu fazu Lige prvaka - piše Klix uz komentar:

- Igrači Dinama su potom fenomenalno odigrali drugo poluvrijeme. Redale su se prilike pred golom gostiju, a nagrada je stigla u posljednjih petnaest minuta utakmice. Bio je to show čudesnog Kulenovića koji je postigao dva pogotka u razmaku od pet minuta za konačnih i velikih 3:0.

VEZANI ČLANCI:

- Dinamo pred vratima raja! - javlja SportSport.ba te nadodaje:

- Ovom pobjedom Jakirović i ekipa su stigli na korak od ulaska u ligašku fazu Lige prvaka koja bi klubu sa Maksimira donijela 34 miliona eura.

Jakirović doveo Dinamo Zagreb pred vrata raja - komentira Dnevni Avaz i dodaje:

- "Modri" bh. trenera Sergeja Jakirovića su odradili fantastičan posao u prvom meču i došli pred sama vrata raja pobjedivši Karabag s 3:0.

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Nipos18
07:20 21.08.2024.

Reakcija susjeda.....Mađarska ,Slovenija i Italija očito nam Više nisu susjedi....

Avatar CUBE
CUBE
02:41 21.08.2024.

Nemojte nam uvodit istočnjačku šablonu naslova članaka - sve bombastično. Stoga su njihovi porazi bolna trežnjenja od kojih se teško oporavljaju. Koja vrata raja ? Na pragu su lige šampiona al morat će se dobro pomučit jer su gosti mogli povest al je ispalo više nego dobro. Za pohvalu je Jakirova odluka da pređe na sistem 3 5 2 čime je razbio protivnika. Sad se može reć da je Jakir pun pogodak a poručujem upravi dobite li 35 mil e za ulazak u ligu prvaka ne spominjite prodaju Baturine. Danas se lijepo vidjelo kako se pleše uz brateca Martina i treba da je standardan u reprezentaciji, ako su povređeni Livaja i Vlašić naravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije