borba za opstanak

Reja: Treba nam barem bod protiv Genoe

Edoardo Reja na gostovanju kod Međimurja
Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
24.04.2010.
u 16:04

Bivši trener Hajduka Edoardo Reja, aktualni strateg Lazijevih nogometaša, vjeruje kako je njegova momčad psihološki iza sebe ostavila poraz u gradskom derbiju od Rome (2:1) igranom proteklog vikenda.

Četiri kola prije kraja sezone u Seriji A Lazio se nalazi u neugodnoj poziciji, na 16. poziciji s tek tri boda iznad zone ispadanja, a nedjeljni dvoboj 35. kola donosi mu teško gostovanje kod osmoplasirane Genoe.

- Moramo gledati prema naprijed, ne natrag. Protiv Genoe nam treba barem bod. Dobro smo proučili snimke utakmice s Romom, posebno obraćajući pozornost na vlastite pogreške. Uvidjeli smo i dobre i loše strane utakmice, naporno smo radili i pripremali se i mislim da smo spremni ostvariti pravi rezultat – komentirao je Reja.

U prvom dijelu sezone Lazio je slavio protiv Genoe na Olimpicu s minimalnih 1-0, a dobre rezultate bilježi i sa stadiona Luigi Ferrraris budući je slavio na posljednja tri gostovanja kod svojeg sljedećeg protivnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije