Završilo je 1:1

Remi Belupa i Hajduka, Kouassi zabio 4000. gol Splićana

Slaven Belupo - Hajduk (1)
Marijan Susenj/Pixsell
21.04.2013.
u 20:55

Koprivničanci ne znaju za službenu pobjedu ni nakon 141 dan, a Splićani nisu pali još od 10. kolovoza 2009.

Kao i u srijedu u kupu, Slaven Belupo i Hajduk odigrali su 1:1. Koprivničanci ne znaju za službenu pobjedu ni nakon 141 dan, a Splićani nisu pali još od 10. kolovoza 2009.

Slaven Belupo bolje je otvorio utakmicu. U 8. minuti Purić je sjajno pronašao Glavicu koji je ubacio s desne strane, ali Vugrinec je bio prekratak. Odmah potom Kouassi je između dva domaća igrača dodao za Vukovića, koji je najvjerojatnije bio u zaleđu, ali Rodić je obranio. U 15. minuti Sušić se najbolje snašao u gužvi i dobro pucao, no Čanađija izbija s gol crte. \"Vidjet ćete da smo bolji od Hajduka\", najavio je Delić uoči utakmice u Večernjaku, i na oduševljenje domaće publike zabio za 1:0 u 24. minuti. Rak je precizno ubacio iz kornera, a Delić, koji je u ovoj utakmici krenuo u obrani na lijevoj strani, a nosio je i kapetansku traku, glavom je mrežu pogodio sa sedam-osam metara. Sjajnu priliku imao je i raspoloženi Purić, no pucao je kraj gola. Hajduk je najbliže izjednačenju bio u 32. minuti. Rodić je prvo obranio Kouassijev pokušaj nogom, a odmah zatim i Vukovićev glavom. Imao je nešto kasnije dobru priliku Vugrinec, no Blažević je spreman. U 38. minuti Milić je iz daljine pucao kraj gola. Neuvjerljiv sudac Ljubičić pokazao je na korner, na što je već prije nekim odlukama iziritirana domaća publika burno reagirala. Hajduk je izjednačio u 47. minuti. Sušić je prvo pogodio gredu, a odbijenu loptu u Rodićevu mrežu pospremio je neometan Kouassi. Drogbin sunarodnjak iz Obale Bjelokosti ušao je povijest jer je to bio 4000. pogodak bijelih u prvenstvenim utakmicama svih država. Dvije minute kasnije Slaven je umalo ponovno poveo, no Vugrinec je pogodio stativu. U sjajnoj prilici našao se Delić u 66. minuti, ali njegov udarac u zadnji trenutak u korner je skrenuo neki od gostujućih stopera. Sušić je tri minute kasnije fenomenalno pucao s ruba šesnaesterca, a Rodić još atraktivnije spašava mrežu. Igralo se otvoreno do kraja s obje strane, no semafor više nije mijenjao rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije