Luka i Marcelo spremni

Reprezentacija odradila trening pred tisuću gledatelja u Osijeku

trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/9
12.10.2014.
u 20:52

Luka Modrić i Marcelo Brozović punim su intenzitetom odradili utakmicu žutih" i "sivih", a Luka je jedino preskočio uvježbavanje prekida

Nakon važne gostujuće pobjede protiv Bugarske, hrvatski nogometaši okreću se novom izazovu. Ovoga puta dočekujemo Azerbajdžan, a utakmica se igra u Osijeku u ponedjeljak u 20.45.

Interes za tu utakmicu je golem, Gradski vrt bi po običaju trebao biti dobro popunjen, a da su Slavonci željni naše reprezentacije govori i činjenica da je na večerašnji trening došlo oko tisuću gledatelja. Reprezentativci su bili dobro raspoloženi, a dobra vijest je da nema problema s ozljedama.

Luka Modrić i Marcelo Brozović punim su intenzitetom odradili utakmicu žutih" i "sivih", a Luka je jedino preskočio uvježbavanje prekida.

Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL

Komentara 5

Avatar white socks
white socks
08:04 13.10.2014.

Kovaču nije bitno jeli neki igrač fizički spreman 100% ili ne (Perišić, po vlastitim riječima nije 100% spreman), jeli u formi ili ne (Kramarić, naš igrač u najboljoj formi), može li odigrati cijelu utakmicu (Olić se nije mogao držati na nogama pred kraj utakmice s Bugarima, ali "stručnjak" ga nije mijenjao), bitno je samo jeli mu simpatičan ili ne, i to je jedini kriterij. Na žalost, vidljivo je da izbornik ne vjeruje u svoje igrače niti oni u njega. Vlada silan strah i od najslabijeg i najbezveznijeg protivnika.

Avatar xvalentinox
xvalentinox
10:52 13.10.2014.

"Ovoga puta dočekujemo Azerbajdžan, a utakmica se igra u Osijeku u ponedjeljak u 20.45." bravo,napokon da neko napise kad se igra utakmica o kojoj se prica.

TO
Tomislav
22:35 12.10.2014.

A jel bila Kolinda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije