prenose sve utakmice

Reprezentaciju još dvije godine gledamo na HTV-u

Hrvatska (1)
Tino Jurić i Ivo Čagalj/Pixsell
04.09.2012.
u 18:16

S Prisavlja su priopćenjem javili da su dobili prava prenositi utakmice reprezentacije do završetka SP-a u Brazilu

Hrvatska radiotelevizija i Hrvatski nogometni savez postigli su danas dogovor prema kojemu će javni RTV servis u sljedeće dvije godine prenositi sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Prema sporazumu, HRT će prenositi sve utakmice koje će izabranici Igora Štimca igrati kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu tijekom navedenog razdoblja.

Za ljubitelje nogometa tu nije kraj dobrim vijestima – HRT je otkupio i prava na prijenos Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu koje će se igrati od 12. lipnja do 14. srpnja 2014. godine.

– Zaključenjem ovih ugovora gledatelji Hrvatske televizije u sljedeće dvije godine imat će najbolje od nogometa na svojim malim ekranima. Kao i do sada, gledateljima smo osigurali najbolje od sporta na malim ekranima – rekao je Bruno Kovačević, v.d. urednik Sportskog programa HTV-a.

>> Osvojite ulaznice za utakmicu Hrvatska – Makedonija 7. rujna!

Ključne riječi

Komentara 5

MA
matildica
20:50 04.09.2012.

lopovi

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
18:31 04.09.2012.

Samo bi trebalo da nam još i to ukinu pa da ne možemo gledati ni reprezentaciju, kao što su ukinuli Ligu prvaka i Europsku ligu, da ne govorim o prijenosima Serie a ili Primere. Smanjite si bonuse i prenapumpane plaće pa ćete imati dosta novaca. Prava za cijelu sezonu Primere koštaju 140.000€, što je to za jedan HRT.

BA
babaluj
18:36 04.09.2012.

Kad ne prenosite HNL i naše klubove u europskim ligama,zaista ne morate ni SP. Svjetsko prvenstvo možemo bez problema pogledati na stranim televizijama,to svi prenose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije