ODLIČNA ATMOSFERA

Reprezentativci odradili još jedan trening, glavna zvijezda bio Rakitić

Trening
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/18
09.06.2014.
u 23:58

Pripreme za najveću utakmicu ove generacije prolaze u najboljem redu.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening i sve je funkcioniralo baš kako treba, a iako se nije razgovaralo o velikom transferu Ivana Rakitića, moglo se primijetiti šuškanje oko njega.

Bio je glavna zvijezda treninga, ali onako u tišini mu se čestitalo jer izbornik Niko Kovač ne voli posebna isticanja i skretanje pažnje s onog bitnog, a to je priprema za nadolazeće utakmice, u ovom slučaju onu na otvaranju Svjetskog prvenstva protiv Brazila.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

No jasno je da nikakve nervoze ni pritiska nema, što je uostalom potvrdio i Gordon Schildenfeld.

- Jedva čekamo početak. Poštujemo Brazil, oni su jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali vjerujemo u sebe i imamo se pravo nadati. Pritisak je na njima, igraju kod kuće i žele trofej - kazao je Šifo.

Nešto slično govorio je predstavnicima medija i Ivica Olić, koji je zabijao Italiji, Engleskoj i Njemačkoj.

- Ne smijemo bježati od toga da u ovom trenutku imamo puno kvalitete u ekipi. Ako se dobro posložimo, a nadam se da hoćemo, možemo biti neugodni za sve - optimističan je bio Ola.

Samo neka ostane takva atmosfera na treninzima, svlačionici, a potom i na utakmicama.

>> Olić: Svaki dan čujem se sa Šimunićem

Komentara 2

IV
ivka.vg
07:52 10.06.2014.

Brazil je spreman za jednu dobru šamarčinu od Hrvatske.... Čine mi se prilično razigrani i previše uživaju u pažnji medija i cijele halabuke oko njih. Scolari se trudi raditi ozbiljno sa njima ali po meni su oni hrpa mlađarije, neiskusnii i nespremni za veliki rezultat.. Čisto sumnjam da će Brazil biti prvak.... Prije bi se kladila na Njemačku ili Španjosku.... ili možda Hrvatsku.... :))))

SS
sokac sa drave
11:20 10.06.2014.

Rakiticu pitaj Kovaca dali je nazvao veliki "strucnjak" kameniti Stimac i dali mu je sugerirao da stavi i naknadno pozove Radosevica,naravno umijesto Rakitica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije