ZAMJERILI MU

Riječani zasuli teren dolarima s Jakirovićem i poručili da je 'Izdajnik iz sjedinjenih BiH država'

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/119
13.11.2023.
u 08:21

Jakirović je na Rujevici dočekan sa zvižducima prilikom predstavljanja, razvijen je i transparent 'Tvoja izdaja naša je snaga', a prije utakmice navijači Rijeke preplavili su teren novčanicama američkih dolara.

U derbiju 15. kola SuperSport HNL-a Rijeka i Dinamo su pred 8.108 gledatelja na Rujevici odigrali 2-2. Dinamo je vodio 1-0 i 2-1, ali se Rijeka oba puta vratila za konačnih 2-2. Dario Špikić je doveo Dinamo u vodstvo u 41. minuti, izjednačio je Lindon Selahi u 53. minuti, da bi Dino Perić u 81. donio hrvatskom prvaku novu prednost. Konačnih 2-2 postavio je Matej Mitrović u 88. minuti.

GALERIJA Rijeka i Dinamo u napetoj završnici podijelili bodove

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
1/119

Bila je to odlična utakmica, puna tempa i žestine, a u pojedinim trenucima i s mnogo nervoze. Za Sergeja Jakirovića je to bio prvi dolazak na Rujevicu otkad je u kolovozu ove godine napustio Rijeku i preuzeo Dinamo, što su mu Riječani jako zamjerili, a umjesto njega je iz Gorice stigao Željko Sopić. 

Jakirović je na Rujevici dočekan sa zvižducima prilikom predstavljanja, razvijen je i transparent 'Tvoja izdaja naša je snaga', a prije utakmice navijači Rijeke preplavili su teren novčanicama američkih dolara. Glavni lik na toj valuti bio je prekriženi Jakirović, ispod čega je pisalo 'traditore' što na talijanskom jeziku znači izdajnik. 

VEZANI ČLANCI:

Iznad Jakirovićeve prekrižene glave je kod 'United States' dodano 'Bosnia And Herzegovina'. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:49 13.11.2023.

Vrlo kreativno

Avatar Ričard
Ričard
16:40 13.11.2023.

US BiH, ka i pola Ričana

DU
Deleted user
13:13 13.11.2023.

Dobro su sjetili ideja za 5 tako mu i treba nek su ga izvrijedali sve je to on posteno zasluzio. Njegov buduci klub rudes ostao bez trenera, ceka ga mjesto na kojem pise njegovo ime. Jos samo da gace ubaci u kofer i putuje on za rudes😁😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije