ZAVRŠILO 2:1

Rijeka slavila na Parku mladeži, Split nije iskoristio igrača više

Split - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
02.03.2016.
u 20:54

Rijeka je ovom pobjedom stigla na dva boda zaostatka iza prvoplasiranog Dinama koji ima 54 boda i utakmicu manje, dok je Split na četvrtom mjestu s 36 bodova.

Rijeka je u derbiju 25. kola HNL-a odnijela sva tri boda s Parka mladeži. Momčad Matjaža Keka slavila je protiv Splita s 2:1.

Goste je u vodstvo doveo Mario Gavranović koji je zabio glavom nakon slobodnog udarca Matela. No, Split je do kraja poluvremena uspio izjednačiti. U 44. minuti sudac Dalibor Mlakar vidio je igranje rukom Leonarda Zute iako se činilo da je branič Rijeke odnio loptu prsima. Jedanaesterac je izveo Bagarić koji to nije najbolje napravio i Vargić je odbio loptu u korner. No, lopta je nakon udarca iz kuta došla do Rahmanija koji je izjednačio na 1:1.

Pobjedu Riječanima donio je Bekim Balaj u 74. minuti. Prvo je tukao glavom s pet metara, što je Zagorac obranio, no albanski napadač odbijanac glavom pospremio je u mrežu. Dvije minute kasnije Balaj je zaradio drugi žuti karton, ali Split do kraja utakmice nije uspio iskoristiti igrača više.

Rijeka je ovom pobjedom stigla na dva boda zaostatka iza prvoplasiranog Dinama koji ima 54 boda i utakmicu manje, dok je Split na četvrtom mjestu s 36 bodova.

>> Inter nakon preokreta slavio protiv Lokomotive

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:43 02.03.2016.

Rudar z Velenja je u velikim financijskim problemima i ako propadne ideja da Ukrajinci riješe to preko naftnog biznisa ostaje mogućnost o ulasku kapitala i potrebitog iskustva Zdravka Mamića u taj klub pišu današnje slovenske novice.

DU
Deleted user
23:13 02.03.2016.

Matjaž daj dober bi v sloveniji vodil ekipu no nij zamerit ipak je san svakog slovenca jedan iskorak u moćnijem hrvaškom klubu.

DU
Deleted user
23:11 02.03.2016.

Nevjerojatno sudjenje. Nepostojeci penal, cudan crveni karto (drugi u 2 utakmice) i cak 25 faulova na ustrb Rijeke. Pitam se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije