KOMENTAR

Rijetki su s takvim gardom došli na Stamford Bridge, no za nešto više potrebne su godine europskog sazrijevanja!

02.11.2022.
u 22:53

Dinamo je došao do razine u kojoj ga, bez ozbiljnog angažmana, ne može pobijediti većina ozbiljnih europskih sustava. Dinamu je sinoć nedostajalo malo više situacija u kojima bi pred Chelseaov gol došao s malo više igrača. No, za takvo što morate imati momčad sastavljenu od igrača koji imaju takve kapacitete.

Ključne riječi

Komentara 5

PR
prajdali100
00:57 03.11.2022.

Treba imati igrače koji mogu i znaju igrati presing,koji igraju u visokom intenzitetu ! Takvi igrači moraju biti u stanju istrčati kontru u 80- tom minutu a ne se vući po terenu.Nažalost nemamo kreativca u sredini terena,bekovi su očajni i to je to.Sve to kod nas prolazi ali u Europi vidiš gdje si.

DE
derin
00:14 03.11.2022.

Najstariji Dinamo u zadnjih 20, 30 godina. Imao je grupu po mjeri. Mogao je dobiti grupu Viktorije ili Maccabija.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:22 03.11.2022.

Ponavlja se loša fizička priprema. Već je bilo previše utakmica kada Dinamo u drugom dijelu padne u formi, a neki igrači, profesionalci, samo hoduckaju terenom. Zašto trener ne zahtjeva od svog osoblja da ozbiljnije radi s igračima na njihovoj fizičkoj kondiciji? Pokazatelji su realni, Dinamovci gube i koncentraciju i više ne trče u drugom poluvremenu. To je ono što se vidi i neupitno je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?