NOVE GLASINE

Rodgers pronašao zamjenu za Suareza, u Liverpool dovodi Falcaa?!

Brendan Rodgers
Press Association/PIXSELL
16.08.2014.
u 10:42

Rodgers sigurno neće odustati, zna koliko je bitno održati obećanje dano tako vjernim navijačima kao što su oni Liverpoolovi.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers obećao je navijačima dovođenje napadača svjetske klase, a to obećanje bi mogao ispuniti dovođenje Falcaa!

Sve to čini se s ciljem nadomještanja teško nadomjestivog Luisa Suareza, ali pitanje je kolike su šanse Liverpoola da dovede sjajnog Kolumbijca.

Naime, pokušao je već Real Madrid, ali Monaco ne želi prodati pojačanje dovedeno prošlog ljeta za 60 milijuna eura. Posebno jer je zadnje mjesece bio ozlijeđen i stao je na brojci od 18 postignutih pogodaka. Bez njega sigurno ne mogu biti prvaci jer i s njime se muče, što su potvrdili porazom od Lorienta (1:2) na domaćem terenu u prvom kolu prvenstva.

Ali Rodgers neće sigurno odustati, zna koliko je bitno održati obećanje dano tako vjernim navijačima kao što su oni Liverpoolovi.

>> Manchester City 'zagrizao' i želi kupiti Falcaa prije Reala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije