ATP Halle

Nakon Karlovića pao je i Seppi: Federer osvojio 86. titulu u karijeri!

Roger Federer
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
21.06.2015.
u 17:12

Švicarskom tenisaču ovo je 86. titula u karijeri, 15. na travnatoj podlozi.

Nakon što je u polufinalu pobijedio Ivu Karlovića, Roger Federer danas je slavio protiv Talijana Andreasa Seppija i osvojio turnir u Halleu. Švicarcu ju za novu titulu bilo potrebno sat i 51 minutu igre, a slavio je sa 7:6, 6:4.

Prvi set dobio je u tie-breaku, baš kao što je dobio oba seta protiv Karlovića, dok je u drugom setu do breaka došao u posljednjem gemu susreta. Zanimljivo, bilo je to jedino oduzimanje servisa u cijelom meču.

"Ove je vrlo poseban trenutak, osvojio sam svoj osmi naslov na ovom turniru. Oduvijek sam ovdje uživao u potpori navijača i zato mi je ovo jedan od najdražih turnira. 2013. godina za mene je bila teška, 2014. je bila bolja, a nakon ovog trofeja 2015. mi je još bolja. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu, rekao je Federer, koji je na cijelom turniru izgubio samo jedan set!

Švicarskom tenisaču ovo je 86. titula u karijeri, 15. na travnatoj podlozi.

>>Federer: Uvijek mi je nezgodno i mentalno teško protiv Karlovića!

Komentara 1

TN
tamo.netko
17:51 21.06.2015.

Vidjecemo ga u Londonu, respect za Halle, ali pravi test tek slijedi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije