FENOMENALNA PREDSTAVA

Roko Šimić odlučio utakmicu protiv PSG-a i odveo Salzburg u polufinale Lige prvaka!

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Igor Kralj/PIXSELL
16.03.2022.
u 16:29

Bio je to peti gol i druga asistencija Roka Šimića u sedmom nastupu ovog natjecanja. Ujedno, za drugoligaški Liefering zabio je 11 golova ove sezone.

Roko Šimić odlučio je pogotkom i asistencijom dvoboj četvrtfinala Lige prvaka mladih protiv Paris Saint Germaina, kojeg je njegov Salzburg pobijedio 3:1 (1:1)!

Domaćin je došao u vodstvo već u prvoj minuti preko Michuta, a onda je sin Darija Šimića preuzeo sve u svoje noge. Asistirao je u 37. minuti Diakiteu za izjednačenje, a u 72. minuti zabio za potpuni preokret. Za konačni se rezultat pobrinuo Reischl u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Bio je to peti gol i druga asistencija Roka Šimića u sedmom nastupu ovog natjecanja. Ujedno, za drugoligaški Liefering zabio je 11 golova ove sezone.

Salzburg u polufinalu čeka bolji iz dvoboja dortmundske Borussije i madridskog Atletica, koji je u ranijoj fazi izbacio Hajduk.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije