nisu mu oprostili

United žestoko kaznio Ronalda, javio se Portugalac: 'Nije uvijek moguće biti primjer mlađima'

21.10.2022.
u 11:24

Podleći pritisku nije opcija. Nikad nije bilo. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno – napisao je Ronaldo na Instagramu

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo neće biti u momčadi Manchester Uniteda za subotnji susret 13. kola Premier lige protiv Chelseaja, objavio je klub s Old Trafforda.

Rezultat je to njegova odlaska s klupe za pričuve prije nego što je završio susret protiv Tottenhama. Poznati sportski novinar Fabrizio Romano otkrio je da iza odluke o izbacivanju Ronalda iz momčadi stoji trener "Crvenih vragova" Erik Ten Hag, kojega je u tome podržao klub, a procurile su  nove informacije o njegovoj kazni.

Naime, suspenzija za susret s Chelseajem nije jedina kazna s kojom će se suočiti portugalska superzvijezda. Daily Mirror piše kako će se Ronaldo morati ispričati suigračima zbog onoga što je napravio, ali će i morati platiti milijun funti kazne. To mu neće biti problem jer tu svotu zaradi u otprilike tri tjedna. 

 - Kao i uvijek tijekom svoje karijere, pokušavam živjeti i igrati s poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promijenilo. Nisam se promijenio.

Ja sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio posljednjih 20 godina igrajući nogomet na visokoj razini, a poštovanje je uvijek igralo vrlo važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka.

Počeo sam vrlo mlad, uvijek su mi bili važni primjeri starijih i najiskusnijih igrača. Stoga sam i kasnije uvijek pokušavao biti primjer mladima koji su ponikli u svim momčadima za koje sam nastupao.

Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad nas trenutak ponese. Trenutačno osjećam da moram nastaviti naporno raditi u Carringtonu, podržavati svoje suigrače i biti spreman na sve u bilo kojoj utakmici.

Podleći pritisku nije opcija. Nikad nije bilo. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno – napisao je Ronaldo na Instagramu

Standings provided by Sofascore

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:33 21.10.2022.

Smiriti tenzije do SP a onda tko vas j. !

Avatar patkovic
patkovic
12:08 21.10.2022.

georgina je samo maska, on voli badrija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije