PRIJATELJSKI SUSRET

Ronaldo neće igrati protiv Hrvatske! Izbornik otkrio zašto propušta utakmicu

International Friendly - Slovenia v Portugal
Foto: Borut Zivulovic/REUTERS
1/4
Autori: vecernji.hr, Hina
05.06.2024.
u 22:05

Portugal i Hrvatska su dosad igrale međusobno sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, a jedna utakmica je završila neodlučeno

Izbornik portugalske nogometne reprezentacije, Roberto Martinez, otkrio je da Cristiano Ronaldo neće igrati prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske. Susret vatrenih i Portugalaca je na rasporedu u subotu, 8. lipnja od 18.45 u Lisabonu. Posljednja je to utakmica koju će hrvatski reprezentativci odigrati prije početka Europskog prvenstva u Njemačkoj.

"Ruben Neves i Cristiano Ronaldo stižu 7. lipnja. Svi igrači su imali sedam dana da se priključe, da se pripreme za Europsko prvenstvo, da osvježe misli. Plan za njih dvojicu je da preskoče utakmicu s Hrvatskom i igraju protiv Irske", rekao je Martinez na konferenciji za medije.

VIDEO Dalić jasno rekao što misli o Modriću, ali i još jednom igraču: 'Mogao bi postati najbolji na svijetu'

Portugalci su prvu pripremnu utakmicu odigrali protiv Finske i slavili rezultatom 4:2. Hrvatska je prvu pripremnu utakmicu odigrala protiv reprezentacije Sjeverne Makedonije i slavila s 3:0. Hrvatski nogometaši će se nakon ove utakmice nastaviti pripremati i trenirati, no neće igrati još prijateljskih susreta, dok su Portugalci dogovorili ogled s Irskom.

Portugalski nogometni savez je svojim navijačima prodao sve ulaznice za prijateljsku utakmicu s Hrvatskom u Lisabonu, u subotu od 18.45 sati, uključujući i one koje nisu iskoristili hrvatski navijači. "Ulaznice za kategorije 1 i 3, koje su ostale od kvote dodijeljene hrvatskim navijačima i vraćene od saveza te zemlje, rasprodane su danas u manje od tri sata", priopćio je u srijedu Portugalski nogometni savez. Te su se ulaznice prodavale po cijenama od 35 i 10 eura.

Portugal i Hrvatska igrat će u subotu na Nacionalnom stadionu, poznatom i kao sportski kompleks Jamor, koji prima 37.500 gledatelja. Ondje se očekuje 800 hrvatskih navijača, podatak je Hrvatskog nogometnog saveza. "Još uvijek ima ulaznica za tribinu “Football Lovers” s uključenim cateringom po cijeni od 150 eura, a koje navijačima pružaju drugačiji doživljaj", izvijestio je portugalski savez.

Portugal i Hrvatska su dosad igrale međusobno sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, a jedna utakmica je završila neodlučeno. Hrvatska će prvenstvo otvoriti 15. lipnja sa Španjolskom, a u skupini su još Italija i Albanija. Portugal je u skupini sa Češkom, Turskom i Gruzijom.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

International Friendly - Slovenia v Portugal
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije