PROCURILI DETALJI UGOVORA

Što ako prekinu Ronaldo i Georgina? Manekenka bi mogla dobiti milijune i luksuznu vilu, navodno potpisali sporazum

Ronaldo i Georgina
Foto: Instagram
1/7
19.08.2024.
u 20:01

Prema portugalskom časopisu "TV GUIA", postoji ugovor koji regulira njihovu vezu. Prema tom ugovoru, u slučaju prekida, Rodriguez bi trebala imati financijsku sigurnost.

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo (39) i njegova djevojka Georgina Rodriguez (30) jedan su od najpoznatijih parova u svijetu sporta. Zajedno imaju više od 700 milijuna pratitelja na Instagramu, gdje redovito dijele sretne fotografije. Argentinska manekenka rodila je Ronaldu četvrto dijete, Alanu Martinu (6), a kasnije je nosila i blizance - nažalost, dječak je preminuo, a Georgina je rodila djevojčicu Bellu (1). Ronaldo otprije ima troje djece, Cristiana Juniora (11) i prve blizance, Evu i Matea (6).

Prema najnovijim informacijama, Ronaldo bi mogao imati velike troškove u slučaju prekida veze s Georginom. Naime, prema portugalskom časopisu "TV GUIA", postoji ugovor koji regulira njihovu vezu. Prema tom ugovoru, u slučaju prekida, Rodriguez bi trebala imati financijsku sigurnost.

Konkretno, Ronaldo bi trebao isplaćivati Rodriguez iznos od gotovo 100.000 eura mjesečno do kraja života. Osim toga, ona bi postala vlasnica Ronaldove vile u Madridu. Taj luksuzni posjed od 950 četvornih metara nalazi se na zemljištu od 4000 četvornih metara, a Ronaldo ga je kupio 2010. godine za pet milijuna eura.

Prema informacijama, uvjeti za prekid veze dogovoreni su neposredno nakon rođenja njihove prve kćeri, Alane Martine. Ronaldo je, podsjetimo, trenutno najplaćeniji nogometaš na svijetu, s obzirom na to da zarađuje oko 200 milijuna eura godišnje u svom klubu Al-Nassr u Saudijskoj Arabiji. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 650 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Nedavno je Ronaldo privukao pažnju izjavom u kojoj je Georginu nazvao svojom "ženom" u videozapisu za fitness tvrtku Whoop, što je pokrenulo špekulacije o tajnom vjenčanju. Međutim, smatra se vrlo nevjerojatnim da bi par uspio održati takav veliki događaj u tajnosti.

FOTO Georgina Rodriguez pokazala kako s Ronaldom uživa na Mallorci: 'Nekoliko dana za mamu i tatu'

Ronaldo i Georgina
1/15

Komentara 2

Avatar Karlovačko
Karlovačko
21:46 19.08.2024.

Nije ako nego kada

DU
Deleted user
20:24 19.08.2024.

Završil bude ko i Đinović sa mlohavom motkom i bez nekoliko stotina miliuna na računu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije