THE SUN

Rooney spreman za gradski derbi sa Cityjem

Wayne Rooney
Reuters
14.04.2010.
u 11:52

Wayne Rooney zaigrat će u subotnjem gradskom derbiju 35. kola engleskoga nogometnog prvenstva u kojem će snage odmjeriti Manchester City i njegov Manchester United, piše The Sun.

Ozljeda desnog gležnja uvjetovala je Rooneyjev izostanak s posljednje dvije prvenstvene utakmice (poraz od Chelseaja 2:1, remi s Blackburnom 0:0), dok je napadač engleske reprezentacije nastupio u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna nedovoljno zaliječen te je izdržao tek 55 minuta na travnjaku.

The Sun navodi da je Rooney svojim bliskim prijateljima povjerio da više ne osjeća bol u gležnju te da će biti spreman za ogled na City of Manchester Stadiumu u kojoj “crveni vragovi” moraju pobijediti žele li zadržati kakvu-takvu nadu u obranu naslova u Premiershipu (za vodećim Chelseajem zaostaju četiri boda četiri kola prije kraja sezone).

Rooney je ove sezone postigao 26 prvenstvenih pogodaka u 29 odigranih utakmica i najbolji je strijelac Premiershipa, a ukupno je u svim natjecanjima suparničke mreže zatresao 34 puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije