Premiership

Rooney zabio petom i ušao u povijest! Arsenal sam na vrhu, a Kramarić opet niti na klupi

Wayne Rooney
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.01.2016.
u 18:23

Manchester United je nakon šest kola dočekao pobjedu. Pao je Swansea rezultatom 2:1.

Arsenal je pogotkom Koscielnyja u 72. minuti slavio protiv Newcastlea u 18. kolu engleskog prvenstva te preuzeo vrh ljestvice budući da je Leicester City odigrao bez pogodaka protiv Bournemoutha.

Lisice su čak u 57. minuti imale kazneni udarac, ali Arthur Boruc obranio je udarac Riyadu Mahrezu. Još je Jamie Vardy u prvom dijelu pogodio vratnicu. Momčad Claudia Ranierija tako je već treću utakmicu uzastopno bez postignutog pogotka.

Andrej Kramarić ponovno nije bio ni na klupi Leicestera.

Manchester United je nakon šest kola dočekao pobjedu. Pao je Swansea rezultatom 2:1, ali crvenim vragovima nije bilo lako. Anthony Martial je početkom drugog poluvremena zabio za vodstvo domaćina na Old Traffordu, no gosti su izjednačili golom Sigurdssona u 70. minuti.

A onda je na scenu stupio Wayne Rooney. Zabio je sjajno petom u 77. minuti za pobjedu i postao drugi najbolji strijelac u povijesti kluba sa 238 pogodaka!

 

Ostali rezultati: Sunderland - Aston Villa 3:1, Norwich - Southampton 1:0, WBA - Stoke 2:1.

Poredak: Arsenal 42 boda, Leicester 40, Manchester City (-1) 36, Tottenham (-1) 35, Manchester Utd. 33, West Ham 32...

>>Bilić i dalje ruši velikane! Nadmudrio Kloppa i drugi put ove sezone svladao Liverpool

>>Barci samo bod, Suarez nije pogodio nakon sjajne Rakitićeve asistencije

Komentara 3

DU
Deleted user
20:26 02.01.2016.

Žao mi je Kramarića ali nije li večernjak neki dan pisao kako se klubovi otimaju za njega. Pa što čeka?

IS
isuskris3
23:21 02.01.2016.

ovaj kramaric je propo ko zokin plan 21..

MA
maxxxx
10:02 03.01.2016.

gdje je logika ovim novinarima, Rooney zabio za povijest, postao je drugi najbolji strijelac kluba. nema to nikakvog smisla, da je postao najbolji, u redu. napuhavanje cinjenica valjda zbog bolje prodaje, ko i kad nasi u raznim sportovima igraju barem dvije-tri povijesne utakmice godisnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije