Pod tribinama

Pogledajte kako su Rudešani proslavili pobjedu protiv Hajduka

Rudeš
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
05.11.2017.
u 11:43

Nakon što je sudac Batinić označio kraj dvoboja hajdukovci su pali u očaj, a Rudešani su jedni drugima poletjeli u zagrljaj

Igrači Rudeša priredili su senzaciju na Poljudu. U 15. kolu Prve HNL zagrebačka je momčad pobijedila Hajduk s 3:2 nakon što je gubila 0:2.

Nakon što je sudac Batinić označio kraj dvoboja hajdukovci su pali u očaj, a Rudešani su jedni drugima poletjeli u zagrljaj. Slavlje je nastavljeno u svlačionici...

Komentara 10

DO
domxerex
12:09 05.11.2017.

Tako i treba, neka počnu igrati nogomet umjesto da se bave politikom i crtanjem svastika. Neka završe u trećoj lizi, možda tada dođe uprava koja će se baviti sportom i klubom.

JU
juma
12:18 05.11.2017.

Kako sad to? Prije dva mjeseca ste pisali- "Mirise na titulu."

Avatar abcd
abcd
11:58 05.11.2017.

Tako je to kada ti narkomani,dangube i olos s ulice vode klub. Nadam se da ce to potrajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije