VESELO U KRASNODARU

Ruski reprezentativci potukli se sa sucima i osiguranjem

Košarka
16.11.2009.
u 16:29

U petom kolu ruskoga košarkaškog prvenstva moskovski Dinamo gostovao je u Krasnodaru kod Lokomotive i pokušao doći do tek svoje druge pobjede.

Nakon dva produžetka pobjedu (94:91) je odnijela momčad Jakova Vladovića, a sve je završeno velikom tučnjavom u kojoj su sudjelovali i ruski reprezentativci Sergej Monja i Aleksej Savrašenko.

- Ovakvu krađu nisam doživio niti za vrijeme SSSR-a - govorio je novinarima nakon susreta, tresući se od nervoze, trener Dinama Sergej Bazarević dodajući:

- Što bih promijenio? Započeo bih tučnjavu još prije.

Momčad Lokomotive vodi slovenski stručnjak Sašo Filipovski koji je samo ustvrdio:

- Gosti su od samog početka bili nervozni i skakali su na svaku sudačku odluku.

Filipovski je u Krasnodar doveo brojne igrače s ovih prostora, među kojima i Zadranina Jakova Vladovića. Hrvatski organizator nije ulazio u igru, ali su zato veliki obol pobjedi domaće momčadi dali Čapin (34 poena), Pero Antić (13 poena), Dragojlović (devet poena), a igrao je i Nebojša Joksimović.

Kako će Ruski košarkaški savez reagirati na izgrede "jakih" imena ruske košarke, treba tek vidjeti, ali su prisutni komentirali kako je "suđenje bilo skoro pa smiješno".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije