MAX DARUJE

S Maxom slavite prvu pobjedu u Ligi prvaka

Arsenal
Reuters
13.10.2011.
u 22:30

U subotnjem broju sportskog tjednika Max darujemo 20 ulaznica za veliki nogometni spektakl, utakmicu trećeg kola nogometne Lige prvaka između zagrebačkog Dinama i nizozemskog Ajaxa.

Deset najuspješnijih čitatelja Maxa dobit će po dvije ulaznice i uživati u utorak 18. listopada na utakmici Dinama i Ajaxa u društvu prijatelja, žene, sina, djevojke...

Budite dio spektakla, dio huka s maksimirskih tribina, uživajte na utakmici i pomognite nogometašima GNK Dinama da dođu do prve pobjede u ovosezonskoj Ligi prvaka.

Ajax je klub s kojim momčad iz Maksimira ima dosta dobar omjer, pobjeđivala ih je 1998. (kao Croatia) i 2007. u Amsterdam Areni, a vrijeme je i za domaću pobjedu.

Uz pune tribine i glasno navijanje Dinamo će do pobjede!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije