Njemačka

Salihović i Compper potukli se na treningu Hoffenheima

'1.FC Kaiserslautern\'s Ivo Ilicevic (L) and Christian Tiffert challenges TSG Hoffenheim\'s Tobias Weis during their German Bundesliga soccer match in Kaiserslautern September 18, 2010. REUTERS/Thomas
'THOMAS BOHLEN'
29.03.2011.
u 23:00

Na Hoffenheimovu treningu potukli su se nogometaš iz BiH Sejad Salihović i njegov suigrač Marvin Compper.

Nakon što su izmijenili nekoliko udaraca, Tom Stark i Edson Braafheid su ih razdvojili. Compper se požalio treneru Marcu Pezzaiuoliju, koji je Salihovića potjerao s treninga. Trener je osudio njihovo ponašanje te najavio moguće sankcije.

– Za igrače je dobro da razmjenjuju mišljenja do neke granice. No ovaj su put pretjerali – kazao je trener Hoffenheima Marco Pezzaiuoli.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karambita
09:53 30.03.2011.

Salihovicu bolan, ma nista bez cakije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije