igrači optimistični

Sammir: Loptu sam već vidio u mreži. Ovakvi pobjeđujemo Kijev!

porto-dinamo (1)
Goran Stanzl/Pixsell
22.11.2012.
u 12:43

- Znam igrati na desnom boku, ali to ipak nije moja pozicija, ja sam špica

Nogometaši i trener Dinama izašli su zadovoljni pred novinare, na trenutke su ostavljali dojam da su pobijedili, a ne doživjeli još jedan težak poraz.

- Igrali smo jako dobro, to je bila naša najbolja utakmica u Ligi prvaka, imali smo prilike, no nažalost nismo ih iskoristili. Uvjeren sam sto posto da uz ovakvu igru možemo pobijediti Dinamo Kijev. Uz malo više samopouzdanja i sreće, možemo to ostvariti - kazao je Joe Šimunić.

- Opet nula bodova, ali idemo svojim putem. Pokazujemo da smo sve bolji - dodao je Domagoj Vida.

Nakon njega pojavio se Fatos Beqiraj.

- Žalim za propuštenom šansom, vratar mi je skinuo loptu s gol-crte. Stvorili smo više šanse nego u svim drugim utakmicama Lige prvaka. Znam igrati na desnom boku, ali ipak sam ja špica - kazao je robusni napadač.

- Loptu sam već bio vidio u mreži. Dobro smo igrali, ali to malo znači kad smo opet izgubili. Imamo još 90 minuta da osvojimo bod. Budemo li igrali kao danas, to ćemo i ostvariti - dodao je Sammir.

- Nismo zaslužili izgubiti s ovakvim rezultatom. S ovakvom igrom možemo pobijediti Dinamo Kijev. Zadovoljan sam prvim odigranim minutama u Ligi prvaka - rekao je Ivan Krstanović, a priču je zaključio Ivan Kelava:

- Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme, ali lopta nije htjela u gol.

Jedino je Alen Halilović odbio stati pred novinare.

Komentara 17

PN
premda_nije
15:20 22.11.2012.

@ dtunjic Pa imali smo Luku Modrića, Mandžukića, Eduarda, Ćorluku, Kranjčara, Badelja, Schiedenfelda, Vukojevića, Badelja... više od pola repke, pa što?! Niti jedan od njih nije otišao "dok mu nije bilo vrijeme". Pa što je tu sporno da Dinamo odgaja i "proizvodi" mlade igrače od kojih imaju svi koristi?! Pa Dinamo je gubio i od Arsenala sa "svim danas najboljim" u repki, pa što?! Zato ih je Dinamo stvorio, zato je doveo R. Kovača, Cufrea, Bišćana, Leku, Kocha, Nowotnya, Tonela, Šimunića (kako bi oni dalje prenosili mladima iskustvo i nastavljali njihov niz stasanja u vrhunske igrače). To je ciklus koji se stalno ponavlja i stalno zato imamo vrhunske, NAJBOLJE mlade igrače u Europi! Pa i ova generacija će manje više biti još tu barem tri-četiri godine, a onda će doći "neki novi klinci". To je Mamićeva strategija uspjeha kojom je uspio izdignuti klub izvan HNL-a, izvan regije i izvan Balkana...

PN
premda_nije
15:20 22.11.2012.

... Samo slijepci to ne razumiju, kao što niti ne razumiju da unatoč ne ulaganju ruskih oligarha ili arapskih šeika u klub, Dinamo je već sada "netko" u Europi, bez ijednog eura zaduženja u bankama ili dugovanja prema ostalima! To se zove STATEŠKO GRAĐENJE NE SAMO MOMČADI, VEĆ KLUBA U CJELINI!

Avatar billybull
billybull
15:54 22.11.2012.

pa vec je opcepoznato da je dinamo iz zagreba najlosija momcad koja je ikada igrala ligu prvaka...bez ikakve konkurencije...i sada nakon sto su iz sale nasodrani od porta misle da imaju sanse protiv dinama iz kijeva? pa kijevljani ce na zagrepcanima popravljati gol razliku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije