Veselje na putu iz Finske

Sammir: Motivirao me Bilić

Helsinki Dinamo (1)
AFP
28.07.2011.
u 12:21

– Sammiru i Badelju pljeskali su skauti europskih velikana, Sammir je zaslužio reprezentaciju – kaže Zdravko Mamić.

Zabio je, potrčao uz aut-crtu i stavio palac u usta. Bilo je jasno da je u tim trenucima Sammir mislio na sina Noaha. Uostalom, uoči puta nam je rekao da će, kada mali za dva mjeseca bude u Zagrebu, biti samo još bolji.

– Noah, ovo je za tebe – rekao je emotivno Mamićev "filho" za 24 sata i nastavio:

– Moćan sam, stvarno uživam na terenu. Nikad se nisam osjećao ovako dobro – govorio je Sammir dok su navijači "modrih" skandirali: filho, filho...

Možda ga Mamić nagradi s novih 500 eura za pogodak. 

– Ma, dogovorit ćemo se za pet minuta. Vjerojatno će htjeti podebljati nagradu – nasmiješio se Sammir i dodao:

– Najveći motiv bila mi je izjava izbornika Bilića. Htio sam mu još jednom pokazati da sam dovoljno dobar za Hrvatsku. To sam i učinio.

A Zdravko Mamić kaže:

– Ovo je veliki trijumf, i ne znamo kakvo blago imamo. Suvišno je više pričati je li Sammir zaslužio reprezentaciju, on je zvijer od igrača. Njega i Badelja došli su gledati predstavnici najvećih europskih klubova. Oduševljeni su, zapljeskali su im. Pa rijetki klubovi u Europi imaju ovako jaku veznu liniju.

Ivan Kelava bio je kriv za primljeni pogodak.

– Da, kriv sam, morao sam bolje reagirati, ali na sreću iskupio sam se u nastavku.

Plavi sad čekaju uzvrat i sljedećeg suparnika. Mogli bi to biti pobjednici susreta Zestafoni – Sturm, Apoel – Slovan, Litex – Wisla, Rosenborg – Plzen, ali i još neki, ovisno o tome tko će od nositelja ispasti.

Ključne riječi

Komentara 22

SE
serđo
12:39 28.07.2011.

gnk ima u kovačiću, sammiru i badelju jedan od najboljih veznih redova u europi, ali zahvaljujući lošem treneru neće napravit ništa za pamćenje. pritom ne mislim da neće uć u ligu prvaka, a s prijelaznim rješenjem ćurčićem i to je super, bit će love samo po sebi.

SA
santos008
12:49 28.07.2011.

Kelava je dobar golman,ali mu je nedostajalo da primi po koji gol kao jucer,jer na greskama se uci,zato mi je drago sto ga primio ali bez posljedica,ovo mislim u najpozitivnijem smislu,jer i greske su nekad potrebne da bi se razvio u dobrog golmana [igraca]Kelava je sigurno ne dobar ,vec odlican golman i rjesenje za Dinamo za narednih 10 godina,ako ne za Dinamo a ono za Hrvatsku selekciju.

TA
tapiros
12:37 28.07.2011.

Dinamo je odigrao solidno, ništa posebno. Vidi se da to nije to, ali i ne treba biti jer je početak sezone – igraju taman koliko treba. Veseli što pehove sada imaju protivnici, kao da se sreća okreće. Uglavnom trebali bi obavezno riješiti pitanje lijeve strane. Ibanez nije kvaliteta i to je najveća rupa u Dinamu. Taj čovjek ima samo srce i volju, ali nema niti dribling, niti centaršut niti precizan šut – totalna rupa na lijevoj strani – hitno nekoga dovesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije