KORAK NAPRIJED

Ona je prva pomoćna sutkinja u Prvoj HNL!

28.10.2015., Zagreb - Hrvatski nogometni kup, osmina finala, NK HASK - NK Osijek. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/5
29.10.2015.
u 08:20

Zanimljivo je da je bila pomoćna sutkinja na Svjetskom prvenstvu nogometašica ove godine u Kanadi.

Sanja Rođak Karšić ući će u povijest kao prva ženska nogometna sutkinja koja će "mahati zastavicom" u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i to na subotnjoj (31. listopada) utakmici između Lokomotive i Osijeka. Iskustva u "muškom nogometu" ima jer bila je pomoćna sutkinja na utakmici osmine finala hrvatskog Kupa imeđu HAŠK-a i Osijeka (0:2).

Zanimljivo je da je bila pomoćna sutkinja na Svjetskom prvenstvu nogometašica ove godine u Kanadi. Mahala je dvije utakmice u skupini (Kanada – Kina i Nigerija – SAD), te u četvrtfinalu (Australija – Japan).

U Hrvatskoj je do sada bila glavna sutkinja na utakmicama Druge HNL te u Prvoj HNL za mladež. 

>> Priznanje Fife: Hrvatske sutkinje na polufinalu SP-a

Komentara 7

BA
balic
08:54 29.10.2015.

mudlin@-----eh jesam rek'o! evo prvi se javio,a po cemu si ti kompetentniji od Fife da bi moga odlucivat,tko zadovoljava a tko ne.Poznas je osobno! :) prije bi reko da je kod tebe zavist u pitanju a ne kompetentnost u procjenjivanju.

DU
Deleted user
08:41 29.10.2015.

Možda bude bolja od nekih muških kolega. Samo oštro s tim napuhancima ;)

ZO
zoom
10:09 29.10.2015.

sretan prvoligaški debi dami!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije