EBEL

Sator: Ljutit sam i bijesan, Villach moramo dobiti

Ted Sator
\'Sanjin Strukic/PIXSELL\'
12.12.2010.
u 12:35

Trener Medveščaka Ted Sator još je ljutit zbog poraza u petak protiv Albe (3:4), u kojem su njegovi igrači u posljednjoj trećini prokockali dva gola prednosti.

– Ljutit sam i razočaran. Imamo previše igrača koji igraju samo kad imamo pak. To je stvar nediscipline, a nju neću tolerirati – rekao je Sator.

Priliku za prekid loše forme igrači Medveščaka imat će večeras u Ledenoj protiv Villacha (17.30 sati).

– Nadam se da su dečki ljutiti i bijesni te da će to iskoristiti protiv protivnika – zaključio je Sator.

Wacey Rabbit protiv Albe je zabio gol te imao jednu asistenciju.

– Prvih 40 minuta igrali smo dobro, a nakon toga kao da smo sjedili i čekali da se nešto dogodi. U momčadi imamo dovoljno igrača koji igraju godinama, dovoljno dugo da znaju igrati u takvim situacijama. Nije stvar u kondiciji, već u psihi. Jednostavno trebamo razbistriti misli, voditi se time da je to naša igra i da ćemo pobijediti bez obzira na sve – smatra Rabbit.

Parovi 27. kola: Medveščak - Villach, Jesenice - KAC, Graz - Linz, Olimpija - Alba, RB Salzburg - Vienna.

Poredak: KAC 48, RB Salzburg 35, Vienna 35, Villach 29, Graz 26, Medveščak 26 bodova...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije