NISU USPJELI

Sedmorica BBB-a uhićena na grčkoj granici. Sumnja se da je jedan navijač (19) umiješan u incidente

Atena: Jako osiguranje ispred hotela od kuda GNK Dinamo putuje za Zagreb
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/18
08.08.2023.
u 18:48

Kombijem su pokušali otići iz Grčke i vratiti se u Hrvatsku, ali u tome ih je spriječila tamošnja policija

Nastavljaju se uhićenja hrvatskih huligana koji su u ponedjeljak u noći sudjelovali u velikim neredima u Ateni protiv skupine grčkih huligana uz pomoć navijača Panathinaikosa. Prema informacijama koje posjeduju grčki medija, uhićeno je više od 100 ljudi, a većina su naši državljani.

Također, javljaju kako su sedmorica Hrvata privedena poslijepodne na granici sa Sjevernom Makedonijom. Kombijem su pokušali pobjeći iz Grčke i vratiti se u Hrvatsku, ali u tome ih je spriječila tamošnja policija. Grčki portali pišu kako im nisu pronašli nikakve dokaze da su umiješani u nerede, što se ne može reći za 19-godišnjaka koji je bio u autobusu i zadržan je u policijskoj postaji Ioannina i sumnja se da ima veze s incidentima.

BBB-ima a koji su povezani s ubojstvom Grka Michalisa prijete velike kazne, a navodno već i postoje dokazi o tome tko je ubojica nesretnog 29-godišnjeg navijača prvaka AEK-a. 

GALERIJA Grci uvjereni da je ubojica među uhićenima: 'Napravio je propust i ostavio DNA na preminulom'

Atena: Jako osiguranje ispred hotela od kuda GNK Dinamo putuje za Zagreb
1/18

Načelnik glavnog stožera grčke policije vodit će internu istragu o sinoćnjim događajima u Ateni, gdje je u sukobu članova navijačkih skupina uoči dvoboja AEK - Dinamo u kvalifikacijama za nogometnu Ligu prvaka smrtno stradao 29-godišnji navijač domaće momčadi.

VEZANI ČLANCI:

Istraga bi se trebala baviti propustima grčke policije koja nije spriječila dolazak Dinamovih navijača u Atenu, iako je o tome bila upozorena od strane hrvatskih i crnogorskih kolega najmanje dva dana unaprijed, priopćeno je u utorak.

Ključne riječi

Komentara 24

LU
luzer96
19:18 08.08.2023.

U zatvor i baciti ključeve od čelija,oni su ipak ponos svojih roditelja

Avatar Asterix
Asterix
19:57 08.08.2023.

Prisjest će im. Na krive su se namjerili. Nisu imali dobre pravne savjete o tome kolike su u Grčkoj zapriječene kazne.

DU
Deleted user
19:51 08.08.2023.

Sve je to malo čudno. Otkad to naši navijači nose noževe i bodu okolo, ovo prvi put čujem u životu. Drugo čudno je da nisu bacili noževe nego ih pospremili u kombi i sa njima na granicu. Nešto tu smrdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije