U Emiratima je spas

Šeici nisu štedjeli: Srđan Andrić kod Branka Ivankovića u Al Wahdi

\'07.08.2011., Split - Nogometna utakmica 3. kola 1. HNL, NK Hajduk - NK Rijeka.  Hajdukovi igraci napustaju teren bez velikog veselja. Srdjan Andric.Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
31.07.2012.
u 15:40

S bogatim klubom iz Abu Dhabija bivši kapetan Hajduka potpisao je dvogodišnji ugovor

Bivši Hajdukov kapetan Srđan Andrić, koji je neslavno završio odnos sa svojim klubom, istekao mu je ugovor, a bijeli su mu ostali dužni, postao je novi igrač Al Wahde.

S klubom iz Abu Dhabija potpisao je dvogodišnji ugovor, a trener će mu biti Branko Ivanković. Andrić je prezadovoljan uvjetima, vlasnik kluba šeik Saeed Bin Zayed Al-Nahyan jedan je od najbogatijih ljudi u Emiratima i ne štedi kada nekoga želi dovesti u svoj klub.

Komentara 1

UN
unbekant
10:14 01.08.2012.

to je pravi ugovor 2 godine,a ne kao kod engleza 4-5-6 godina.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije