Osvajačica Roland Garrosa

Senzacija! Iva Majoli vraća se tenisu, u utorak nastupa u Moskvi!

Iva Majoli  (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
19.10.2015.
u 10:10

Majoli je u karijeri osvojila osam turnira u pojedinačnoj konkurenciji te jedan u parovima. 1996. godine bila je četvrta igračica svijeta, što joj je najbolji plasman u karijeri

Iva Majoli vraća se profesionalnom tenisu! Nakon 11 godina mirovine, ona će u utorak zaigrati na turniru u Moskvi u konkurenciji parova. Igrat će s Ruskinjom Anastasijom Buhanko koja je od nje mlađa čak 13 godina.

Majoli i Buhanko dobile su pozivnicu za nastup na turniru, a u prvom kolu igrat će protiv Kanađanke Gabriele Dabrowski i Rumunjke Raluce Olaru.

Još uvijek se ne zna hoće li ovaj povratak nekoć najbolje hrvatske tenisačice biti na neko dulje razdoblje ili je ovaj nastup izolirani slučaj, ali u svakako će bit zanimljivo vidjeti u kakvom je stanju bivša osvajačica Roland Garrosa.

Majoli je u karijeri osvojila osam turnira u pojedinačnoj konkurenciji te jedan u parovima. Godine 1996. bila je četvrta igračica svijeta, što joj je najbolji plasman u karijeri.

>>Đoković bježi drugom 8035 bodova, baš kao Murray 70. na ljestvici!

Komentara 36

MU
muh
10:14 19.10.2015.

Izgleda da je u totalnom bakrotu.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:35 19.10.2015.

a da proba nastupati na svadbama?

ĆA
ćaćaća
10:15 19.10.2015.

nestalo lovice za skupe tulume..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije