REAKCIJA NEPOZNATA Sertić zasad nije reagirao na poziv

Sertić pozvan u francusku U21 reprezentaciju

Autori: Totalsport, A. V.
25.05.2009.
u 21:00

Mladi 19-godišnji francuski nogometaš hrvatskog porijekla Gregory Sertić dobio je poziv izbornika francuske U21 reprezentacije Ericka Monbaertsa za turnir u Toulonu koji se održava od 3. do 12. lipnja.

Vijest prenosi internet stranica www.directbordeaux.com koja prati zbivanja oko francuskog prvoligaša Bordeauxa, trenutno vodećeg kluba na ljestvici Le Championnata i kluba u kojem igra Sertić.

Sertić je potencijalni hrvatski reprezentativac, budući da je porijeklom Hrvat (djed mu je Hrvat), a Monbaerts se vrlo vjerojatno odlučio na ovakav potez da spriječi mogući Sertićev nastup za Hrvatsku.

Na spomenutom turniru francuska U21 vrsta će igrati protiv Katra, Čilea i Portugala, a Sertićeva reakcija na poziv zasad nije poznata. Ipak, Monbaertsov poziv ne bi trebao imati nikakav utjecaj na mladog nogometaša.

- Izbornik Mombaerts najavio je da će Gregory biti na njegovoj listi, no to neće utjecati na njegovu odluku da zaigra za Hrvatsku. Jer, Francuzima nije bio zanimljiv dvije godine, otkad je zaigrao za selekciju U-17 na jednom turniru u Turskoj. Od tada nije imao nikakav kontakt s Francuskim nogometnim savezom - kazao je Ivica Balenović prije nekoliko dana, posrednik u poslu dovođenja Sertića u redove kockastih.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije