Prava megamomčad

Šestoligaš ima momčad iz snova: Maradona, Pele, Messi, Zidane...

Farnborough (1)
http://www.farnboroughfc.co.uk/
14.08.2013.
u 10:08

- Pele i Maradona zamalo su se potukli oko toga tko će nositi desetku

Vjerojatno nikad niste čuli za klub Farnborough, ali taj engleski šestoligaš imam momčad iz snova. A "megamomčad" je izgradio na zanimljiv način. Naime, spomenuti amaterski klub našao se u financijskim problemima, a u pomoć mu je priskočila irska kladionica Paddy Power. U klub je uložen novac koji je dovoljan da Farnborough stane na noge, ali kladionica je postavila jedan uvjet  da se i igrači aktivno uključe u popularizaciju kluba. I tako su došli na ideju da svi promijene ime pa tako za njih igraju igrači s imenima najvećih nogometaša u povijesti. Dakle, Maradona, Pele, Zidane, Messi... Svi na jednom mjestu.

Promjena imena stajala ih je 30-ak funti po igraču. Za Farnborough sada igraju:

Vratar: Gordon Banks (prijašnje ime Kevin Scriven)

Braniči: Lothar Matthaus (Joshua Huggins), Roberto Carlos (Oliver Treacher), Paolo Maldini (Adam Doyle), Alan Hansen (Alan Inns), Cafu (Paul Massaquoi), John Terry (Djibril Fofana), Franz Beckenbauer (Thomas McGarry)

Veznjaci: George Best (Reece Jones), Paul Gascoigne (Stephen Laidler), Zinedine Zidane (Merrick James-Lewis), Johann Cruyff (Tyrone Berry), Diego Maradona (David Tarpey)

Napadači: Lionel Messi (Daniel Bennett), Gary Lineker (Reece Connolly), Pele (Elvis Hammond).

Trener momčadi je Sir Alex Ferguson, a menadžer Jose Mourinho.

 Prije početka sezone nismo uopće znali hoćemo li se moći natjecati, a sad imamo momčad iz snova. No nisu nam se dogodile samo dobre stvari, Pele i Maradona zamalo su se potukli oko toga tko će nositi desetku  rekao je Jose Mourinho.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije