Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE UTUČEN

Shrvani Đoković nakon šokantnog poraza od 'lucky losera' nije mogao doći sebi: 'Baš sam bio loš'

Tennis 2024: BNP Paribas Open MAR 11
Charles Baus
12.03.2024.
u 08:22

"Gledao sam ga, nisam puno znao o njemu ali sam ga gledao i shvatio da igra sjajno s osnovne crte. Dobro se kreće i veoma je talentiran. Ušao je kao "lucky loser", nije imao što za izgubiti", rekao je Đoković

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković doživio je šokantan poraz u 3. kolu ATP turnira iz Masters serije u Indian Wellsu. Od njega je sa 6:4, 3:6 i 6:3 bolji bio mladi Talijan Luca Nardi, inače 123. reket sa svjetske rang-ljestvice.

Shrvani Đoković se nakon meča obratio novinarima na konferenciji za medije.

"Čestitam Nardiju jer je u trećem setu igrao stvarno sjajan tenis. Gledao sam ga, nisam puno znao o njemu ali sam ga gledao i shvatio da igra sjajno s osnovne crte. Dobro se kreće i veoma je talentiran. Ušao je kao "lucky loser", nije imao što za izgubiti. Zasluženo je dobio, a moja razina igre bila je jako loša. Baš sam bio loš", rekao je Đoković.

Ni u nastavku svog izlaganja nije bio ništa blaži prema sebi.

"Napravio sam neke užasne neforsirane pogreške. Nardi je igrao slobodnije i agresivnije od mene. Trebao sam biti mnogo bolji no što sam bio, svaka mu čast", kaže Đoković pa dodaje:

"Ove sezone još nisam osvojio titulu, a to je nešto na što nisam naviknuo. Veći dio karijere bih počinjao ili pobjedom na Australian Openu ili pobjedom u Dubaiju. Ali to je dio sporta. Nekad pobijedite, nekad izgubite."

Komentara 6

AN
Antonio1952
18:27 12.03.2024.

Nesto su ucestali porazi.

NI
Nipos18
14:15 12.03.2024.

U nekim redakcijama ( neću reći u kojima da me ne blokiraju) zastava na pola koplja i dan za plakanje...

BA
BartolomejIV
09:06 12.03.2024.

Nikada taj nije bio dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije