VAL POJAČANJA

Sin bivšeg vatrenog stiže na Maksimir! Dinamo i Lokomotiva sve dogovorili

Osijek: 33. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - GNK Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
04.01.2024.
u 14:23

Živković u Dinamo stiže u jeku pojačanja kojima će 'plavi' nastojati preokrenuti poprilično otužni jesenski dio sezone. Kao specijalizirana opcija za poziciju lijevog beka dolazi Japanac Takuya Ogiwara. Uz to, napad će pojačati Fran Brodić, a Sergej Jakirović je naveo kako priželjkuje dodatna pojačanja na pozicijama desnog beka i krilnik igrača

Moreno Živković u četvrtak bi trebao stići na Maksimir i odraditi prvi trening s momčadi Dinama, piše 24 sata. Aktualni prvak Hrvatske i Lokomotiva dogovorili su sve detalje. 

Prije no što je doznao da mijenja klub, sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Borisa Živkovića odradio je trening s Lokomotivom. Živković je poznat kao talentirani mladi nogometaš koji se pokazao sjajnim u Lokomotivi. Za zagrebački klub nastupio je 11 puta, a za Dinamo je nastupio dvaput.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Osijek: 33. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - GNK Dinamo
1/50

Oba nastupa je upisao tijekom prošle sezone. Prvi puta je na travnjak izašao u pobjedi Dinama nad Slaven Belupo (4:00) i odigrao 17 minuta. Drugi put je zaigrao (9 minuta) u pobjedi protiv Šibenika (4:0).

Živković u Dinamo stiže u jeku pojačanja kojima će 'plavi' nastojati preokrenuti poprilično otužni jesenski dio sezone. Kao specijalizirana opcija za poziciju lijevog beka dolazi Japanac Takuya Ogiwara. U srijedu je započeo liječničke preglede i trebali bi se nastaviti u četvrtak. Vjerojatno je da će ga uskoro i službeno predstaviti.

VEZANI ČLANCI:

Uz to, napad će pojačati Fran Brodić, a Sergej Jakirović je naveo kako priželjkuje dodatna pojačanja na pozicijama desnog beka i krilnik igrača. Spomenuta su dva imena, Josip Brekalo koji se našao pred zidom u Fiorentini te Belupov Arber Hoxha.

VIDEO Jakirović: Došao je novi igrač, s dvojicom raskidamo ugovore. Želimo dovesti Brekala i Hoxhu

Komentara 2

VK
vječni krojf
19:25 04.01.2024.

Hm,dali je Živković pojačanje,rekao bi da nije jer su ga prije pola godine poslali u Lokomotivu.Ne vjerujem da je toliko napredovao da bi bio pojačanje.Brodić je samo prinova,a Dinamo nije Varaždin u kojem u zadnje vrijeme i nije bio na razini.Japanac se mora prvo prilagoditi državi gradu klubu i suigračima, a to može potrajati.

EJ
ejStef
14:58 04.01.2024.

Hm, dobar naslov - val pojačanja. A kad ono povratak 2 igrača s posudbi i dolazak Japanca... I Živković i Brodić su rezerve, a za Japanca možemo reći da je prinova. Ništa nije pojačanje... No dobro, valjda neće biti gore od prošlog ljeta, kada su sve prodali i neke potjerali, pa nije imao tko igrati. Na kraju su u panici uzimali sve koga su mogli da malo popune kadar, makar su isti odigrali po pola utakmice ili nijednu... Vidi se da su i dalje primarne fotelje, da nema skautinga, već se kupuje na majke mi i youtube reklamne spotove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije