Juniorski LP

Sjajne Dinamove nade remizirale protiv Cityja! Šipoš zabio dva gola

Manchester City - Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
01.10.2019.
u 17:52

Nakon dva kola Manchester City i Dinamo imaju po 4 boda, a Atalanta i Šahtar imaju po bod

U 2. kolu juniorske Lige prvaka Dinamove nade su izvukle remi na gostovanju kod vršnjaka Manchester Cityja, dvoboj je završio 2:2.

Igrači domaće momčadi žestoko su krenuli u dvoboj i svoju inicijativu su okrunili pogotkom. City je poveo u 18. minuti pogotkom Thomasa Doylea. No radost igrača domaće momčadi nije dugo trajala, devet minuta kasnije izjednačio je Leon Šipoš.

No igrači Cityja su svoju dominaciju u prvom poluvremenu ponovno iskoristi i u sudačkoj nadoknadi zabili za 2:1. Strijelac za građane bio je Adrian Bernabe.

U nastavku su mreže mirovale do 80. minute, a onda je ponovno bljesnuo Leon Šipoš i pospremio loptu iza leđa Cityjeva vratara.

Druga utakmica u našoj skupini Atalanta - Šahtar završila je 2:2.

Nakon dva kola Manchester City i Dinamo imaju po 4 boda, a Atalanta i Šahtar imaju po bod.

Dinamo sljedeću utakmicu igra 22. listopada kod Šahtara.

>> Pogledajte kako će izgledati izlazak Dinamovih igrača na teren stadiona Etihad

Ključne riječi

Komentara 5

IL
ilijan1a
18:21 01.10.2019.

Bravo juniori idemo po pobjedu seniori! Ajmo Dinamo 💙

Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:13 01.10.2019.

Neka tako zavrsi i veceras...

MM
Marljivi mrav
18:59 01.10.2019.

Unači Dinamo gubi sa 2:0 ajde kako ja nemogu ništa pogodit u zadnje vrijeme to je moj način kako sam zaželio sretno Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije