PORAZ HOFFENHEIMA

Sjajni Kramarić opet strijelac, trpa kao na traci

1899 Hoffenheim - RB Leipzig
Foto: Uwe Anspach/DPA
1/4
31.08.2024.
u 17:53

Gol Kramarića nije pomogao Hoffenheimu

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić ponovno je bio strijelac za Hoffenheim, ali to nije bilo dovoljno da njegova momčad izbjegne poraz na gostovanju u Frankfurtu, gdje je domaći Eintracht slavio sa 3-1 u dvoboju 2. kola Bundeslige.

Eintracht je prvo poluvrijeme završio s vodstvom 2-0 zahvaljujući golovima Huga Ekitikea (24) i Huga Larssona (33). Andrej Kramarić je u 54. minuti smanjio zaostatak Hoffenheima, ali je dvije minute poslije Omar Marmoush postavio konačnih 3-1.

Kramarić je odigrao cijelu utakmicu za gostujuću momčad, a sa četiri pogotka je najbolji strijelac Bundeslige nakon nepotpuna dva kola.

Lovro Majer je bio u početnoj postavi Wolfsburga koji je na gostovanju u Kielu pobijedio Holstein sa 2-0, a hrvatski reprezentativac je zamijenjen na poluvremenu.

Maximilian Arnold (27) i Sebastian Bornauw (30) su u razmaku od tri minute s dva pogotka donijeli Wolfsburgu prvu pobjedu u novoj sezoni.

Hrvatski stoper Jakov Medić je odigrao 81 minutu u porazu njegovog Bochuma, koji je pred svojim navijačima izgubio sa 0-2 od Borussije Moenchengladbach.

Utakmicu sa šest pogodaka odigrali su Stuttgart i Mainz, ali je dvoboj završio bez pobjednika.

Pobjednika nije bilo ni u susretu Werdera i Borussije Dortmund u Bremenu, ali tamo nije bilo ni pogodaka.

Borussia Dortmund je i s bodom privremeno izbila na čelo ljestvice, a četiri boda ima i drugoplasirani Union Berlin koji je u petak sa 1-0 svladao St. Pauli, momčad sa začelja ljestvice.

Od 18.30 sati aktualni prvak Bayer u Leverkusenu dočekuje RB Leipzig u derbiju kola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije