I dalje uživa

Sjećate li se Hrvata o kojem su svi pisali? Našao je novi posao

Danijel Pranjić
Foto: Instagram
1/4
18.06.2020.
u 12:50

Bivši vatreni u novom će klubu imati dvije uloge. Osim što će biti igrač, bit će i trener

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić ima novi klub. Iako ima 38 godina i dalje je aktivan u nogometu i trenutačno igra na Cipru.

Od sljedeće sezone u toj zemlji igrat će za Omoniju iz Psevde.

Riječ je o klubu koji će se od sljedeće sezone biti u drugoj ligi, gdje je igrao i Pranjićev dosadašnji klub Ayia Napa.

Bivši vatreni u novom će klubu imati dvije uloge. Uz to što će biti igrač, bit će i trener. 

U svojoj bogatoj karijeri igrao je za Dinamo, Heerenveen, Bayern, Sporting, Panathinaikos...  A ovim potezom otvara novu stranicu u životu.

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
16:24 18.06.2020.

po koji put jedan te isti tekst o Pranjicu! i ista slika!

DU
Deleted user
15:13 18.06.2020.

Koji to svi. Evo da ja sad nisam prociro odje nebi zno da postoji a zivim na zapadu i citam novine od spanjolske, italije, britanije kanade preko amerike do australije. ne sjecam se da ga je ikad iko spomenuo. Hebo te, jos malo pa cete postati ko Srbi sa njihovom mitomanijom o nebeskom narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije