NEVJEROJATNA PRIČA

Sjećate li se slavne Hrvatice? Zbog bolesti bila je prisiljena na tešku odluku, evo kako danas živi

Zagreb: Konferencija Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu"
Goran Stanzl/PIXSELL
01.10.2024.
u 09:02

Nakon što je prekinula karijeru, Ana se zaposlila u PR agenciji koja se bavi korporativnim komunikacijama u svijetu sporta, a u Organizacijskom odboru Snježne kraljice bila je komunikacijska operativka.

Ana Jelušić Black, bivša je hrvatska skijaška olimpijka, danas master edukatorica MOO-a za programe dvojne karijere, djevojka koja je zbog zdravstvenih problema (astma) morala završiti karijeru sa samo 24 godine. Prije nekoliko godina Hrvatsku je zamijenila Švicarskom, a tamo živi sa suprugom Travisom Blackom, kćerkom Ninom i sinom Vitom. Nakon što je prekinula karijeru, Ana se zaposlila u PR agenciji koja se bavi korporativnim komunikacijama u svijetu sporta, a u Organizacijskom odboru Snježne kraljice bila je komunikacijska operativka. 

– Kada god bi nekakav virus bio u zraku, ja sam uvijek bila prva koja bih ga pobrala, a problem je što kao vrhunski sportaš nemate vremena stati na kočnicu, pogotovo ako vas to zadesi usred sezone i natječete li se u samo jednoj disciplini kao što sam se natjecala ja - rekla je svojedobno za Večernji list priznavši da joj je prva sezona nakon prestanka bila najteža jer nije u potpunosti shvaćala treba li joj samo stanka ili želi prestati biti skijašica.

VEZANI ČLANCI:

- Takve odluke najbolje je prelomiti, nema tu napola jer je to onda samo mučenje samog sebe. Dakako, sport vam je ljubav, posao i identitet i nije jednostavno od danas do sutra prelomiti i reći da je to kraj. No, iz današnje perspektive, kada imam kćer, supruga i posao, čini mi se da se sve to događalo nekom drugom - rekla je iskreno Jelušić Black.

Nakon spuštanja zastora na skijašku karijeru, Ana je radila u FIS-u, potom je stažirala u Međunarodnom olimpijskom odboru, pa se vratila u FIS, pa je dvije godine radila na velikom projektu MOO-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije