VARTEKS Razočarani Dražen Besek žali za propuštenom prilikom

Skoko umirio Mumleka i cijelu Varteksovu igru

03.11.2008.
u 16:32

I nakon prospavane noći Dražen Besek nije mogao sakriti razočaranje ishodom nedjeljnog derbija protiv Hajduka.

– Do 37. minute igrala se ravnopravna utakmica. Mi smo imali dvije jako dobre prilike, jednu Brezovčevu i jednu Novinićevu. Da smo uspjeli zatresti mrežu, tko zna u kojem bi smjeru krenuo susret – prokomentirao je Besek.

Znali su hajdukovci odakle prijeti najveća opasnost pa je tako Josip Skoko bio vjeran pratitelj Miljenku Mumleku. Bez kapetanovih lopti nije bilo ni Varteksove igre.

– Pali smo u sredini terena. Tu je Hajduk stekao veliku prednost. Brže su se prilagodili situaciji na travnjaku, bili su tehnički i taktički moćniji i njihovo slavlje sasvim je zasluženo – dodao je trener krojača.

– Ušli smo zaista dobro u utakmicu, čak i imali inicijativu prvih pola sata igre. No, tada smo opet pali, a pogodak pred odlazak na odmor dodatno nas je obeshrabrio. Šteta jer je naš pritisak bio evidentan, a da je Novinić postigao pogodak glavom sredinom prvog dijela, utakmica bi vjerojatno otišla u sasvim drugom smjeru. U nastavku više nismo mogli parirati Hajduku u sredini terena – rekao je rastrčani Varteksov veznjak Josip Brezovec.

Sljedeće kolo Varaždincima donosi neugodno gostovanje u Koprivnici. Slaven Belupo ove sezone na domaćem travnjaku još nije izgubio ni bod, a i u prvom ovosezonskom susretu u Varaždinu pobijedili su s 3:2.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije