Francuska - portugal

Slaven Bilić komentirao finale i otkrio za koga će navijati

Slaven Bilić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
10.07.2016.
u 19:57

- Francuska je domaćin i zbog toga je pod pritiskom, ali na drugoj strani imate Ronalda koji je također pod pritiskom jer žudi za osvajanjem trofeja s reprezentacijom.

U finalu Europskog prvenstva večeras se sastaju domaćin Francuska i Portugal. Utakmica je to za nogometne sladokusce, a bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ima svog favorita i javno je otkrio za koga će navijati.

- Navijat ćemo za Francusku zbog našeg Payeta. Bodrit ćemo našeg Dimitrija i nadati se da će slaviti nakon utakmice. Želimo mu puno sreće, poručio je Bilić pa prokomentirao utakmicu:

- Vjerujem da će biti iznimno zanimljivo. Francuska je domaćin i zbog toga je pod pritiskom, ali na drugoj strani imate Ronalda koji je također pod pritiskom jer žudi za osvajanjem trofeja s reprezentacijom. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi i tko će se s time bolje nositi, zaključio je Bilić.

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:35 11.07.2016.

evo fulao i u prognozi i još da vodi repku.. imao je svoju šansu a repka nikad bolje igrala

Avatar slavonac13
slavonac13
04:04 11.07.2016.

Bilic je prosjecan trener. Ove sezone ce se boriti za ostanak u PS. Cim je napustio Tusku njegov bivsi klub osvojio prvenstvo.

DH
dalibor.hren
17:12 11.07.2016.

Popušio! Payet je divljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije