Najbolji igrač

Slaven Bilić otkrio što mu je u poruci napisao Dimitri Payet!

Slaven Bilić i Dimitri Payet
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
08.07.2016.
u 09:46

– Vidio sam jedan članak u kojem je pisalo da ja ne želim da igra dobro kako ga ne bih izgubio, ali to nije točno jer mu želim sve najbolje

Slaven Bilić s West Hamom je počeo pripreme za novu sezonu, a trenutačno u kadru nema Dimitrija Payeta, najboljeg igrača koji će s Francuskom igrati u finalu Europskog prvenstva protiv Portugala. Payet oduševljava igrama na prvenstvu, a bivšeg hrvatskog izbornika to čini sretnim.

– Kao njegova klupskog trenera, naravno da me vesele njegove dobre igre. On je jedna od glavnih zvijezda turnira, a to može biti samo dobro za nas – kazao je Bilić.

No, iako je to dobra stvar, navijači West Hama strahuju da se Payet više neće vraćati u klub jer je svakim danom sve više velikana zainteresirano za njega.

– Svjestan sam da njegov uspjeh donosi i više interesa za njega te nagađanja gdje će nastaviti karijeri. Vidio sam jedan članak u kojem je pisalo da ja ne želim da igra dobro kako ga ne bih izgubio, ali to nije točno jer mu želim sve najbolje, neka osvoji Euro i zabije hat-trick, to mu želim.

Za kraj je otkrio i da je u stalnom kontaktu s Payetom.

– Znam da će se divovi boriti za njega, a ja bih volio da nastavi igrati za West Ham. U ova tri tjedna čuli smo se preko poruka i mogu vam otkriti da mi je sam napisao da je zadovoljan i sretan u West Hamu – zaključio je Bilić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije