3 milijuna eura

Evo koji je Bilić u poretku najplaćenijih menadžera Premiershipa

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL
10.06.2015.
u 12:33

Alex Neil iz Norwich Cityja i Eddie Howe iz Bornemoutha najslabije su plaćeni, godišnje zarađuju 750.000 eura!

Slaven Bilić prema Goalovim informacijama ne bi trebao imati manju plaću od Sama Allardycea, koji je zarađivao oko tri milijuna eura po sezoni! Bilić će zarađivati tek nešto manje od Evertonova menadžera Roberta Martineza. Bivši hrvatski izbornik osmi je najplaćeniji premierligaški šef struke u Engleskoj.

Evo koliko su plaćeni menadžeri u Premiershipu i na kojem mjestu se nalazi Slaven Bilić...

Alex Neil iz Norwich Cityja i Eddie Howe iz Bournemoutha najslabije su plaćeni, godišnje zarađuju 750.000 eura! Iz njih je Quique Sanchez Flores iz Watforda, on dobije 1,000.000 eura po sezoni, a pola milijuna više od njega zarađuje Ronald Koeman iz Southamptona.

A koliko zarađuju ostali menadžeri tko sve dobiva više od Slavena Bilića, pogledajte na portalu Goal.com.

>>Biliću u West Hamu više od 30 milijuna kuna godišnje!

Komentara 1

MA
mamunamegalo
20:04 10.06.2015.

a koliko ti zarađuješ za ovako glupe ščrčkarije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije