ČEKA GA BIRKIRKARA

Bilić starta na klupi West Hama: Očekivanja su velika, ovdje sam igrao najbolji nogomet u karijeri

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
15.07.2015.
u 14:46

– Želimo se plasirati u Europsku ligu. Još uvijek smo aktivni na tržištu i trudimo se poboljšati kvalitetu. Ne zaboravite da je momčad lani igrala dobro, a sada smo doveli igrače koji mogu još bolje

Slaven Bilić sutra će imati debi na klupi West Hama u natjecateljskoj utakmici. Čekićari će ugostiti maltešku Birkirkaru u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige, a Bilić je svjestan se od njega puno očekuje.

– Jako sam uzbuđen i radujem se što ću raditi ovaj posao. Ovo je veliki i poseban klub i jaka liga. Ovdje sam igrao najbolji nogomet u životu pa mi je ovo obveza. Očekivanja su velika – rekao je Bilić.

West Ham je u prvom pretkolu izbacio andorski Lusitanos, no momčad je tada vodio šef omladinskog pogona Terry Westley.

– Do sada smo imali neobičnu situaciju jer su bile dvije momčadi. Mladi igrači igrali su u Europskoj ligi jer im je to bila prilika za dokazivanje. Tako da smo imali dvije momčadi, mlade igrače i one koji nisu igrali na kraju prošle sezone. No, sada se vraćamo normalnim pripremama za Premierligu i zbog toga je važno da odigramo dobru utakmicu – rekao je Bilić i dodao:

– Želimo se plasirati u Europsku ligu. Još uvijek smo aktivni na tržištu i trudimo se poboljšati kvalitetu. Ne zaboravite da je momčad lani igrala dobro, a sada smo doveli igrače koji mogu još bolje.

>> Slaven Bilić otkrio nešto o sebi što se ne zna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije