HNL, 21. kolo

Slaven dominirao većim dijelom, Inter zapucao šansu za pobjedu

Slaven Belupo - Inter (1)
Marijan Susenj/Pixsell
23.02.2013.
u 17:10

Osijek i Istra u Gradskom vrtu odigrali su 0:0, dok su Slaven i Inter odigrali 2:2

Slaven Belupo i Inter iz Zaprešića u sjajnoj utakmici odigrali su neodlučeno - 2:2. Domaćin je u vodstvo došao već u 2. minuti.

Konfuziju u Interovoj obrani iskoristio je iskusni Vugrinec, koji je loptu proslijedio do Raka, a ovaj je izbacio svog čuvara i zabio s desetak metara za 1:0. Samo četiri minute kasnije ponovno gol, ali za izjednačenje. S ruba kaznenog prostora pucao je Pokrivač, lopta se od nekog u obrani farmaceuta odbila do Hadžića koji sa samo nekolikom metara pogađa gredu, ali natrčao je Oršić i poentirao. Odmah potom umalo je Maras zabio za novo vodstvo, no pucao je preko gola. Slaven je inicijativu iskoristio u 14. minuti. Novinić je s gol-aut crte dao povratnu Puriću, a ovaj je svoju odličnu igru okrunio pogotkom sa 16 metara. Delač je bio nemoćan. Do kraja poluvremena prilika sa svake strane, ali Delić i Pokrivač nisu bili precizni. I u nastavku se igralo jako dinamično, bez obzira na vrlo težak teren zbog kojeg je bilo upitno i odigravanje utakmice. Prilike su sijevale s obje strane, a bliži pogotku bio je Slaven, no Rakov sjajan udarac izvana, nakon dodavanja Vugrinca, završio je u gredi. Šok za domaćine uslijedio je u 73. minuti. Strijelac je ponovno bio Oršić, nakon što ga je sjajno u šesnaestercu pronašao Šarić. Iako su u većem dijelu utakmice bili inferiorniji, gosti su umalo iz Koprivnice odnijeli sva tri boda, ali Kramarić je neshvatljivo pucao pokraj gola nakon što ga je sjajno uposlio Oršić poslije prodora na desnoj strani.

Osijek i Istra u Gradskom vrtu odigrali su bez pogodaka, završilo je 0:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije