KRAJ SURADNJE

Slavna tenisačica dala otkaz Hrvatu. Unatoč rezultatima, među njima nisu cvale ruže

Wimbledon Semi-Final - Krejcikova v Rybakina
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
1/4
23.08.2024.
u 13:15

Zahvaljujem mu na njegovom radu na terenu i želim mu sve najbolje u budućnosti. Hvala svima na podršci", objavila je Ribakina na društvenim mrežama

Hrvatski teniski trener Stefano Vukov pet godina vodio je osvajačicu Wimbledona 2022. i četvrtu tenisačicu svijeta Jelenu Ribakinu (25). Kao trener je bio najzaslužniji za sve Jelenine uspjehe. Tada anonimnu tinejdžerku odveo je do osvajanja najprestižnijeg svjetskog teniskog turnira, finala Australian Opena, dva Masters 1000 turnira i trećeg mjesta na WTA ljestvici.

Međutim, svemu dođe kraj, pa tako i suradnji Vukova i Ribakine. Možda je i u krivo vrijeme s obzirom da za tri dana počinje zadnji Grand Slam sezone US Open.

GALERIJA Đoković uživao na jahti u Hrvatskoj, a čovjek pokraj njega je gnjusnim potezom šokirao javnost
Wimbledon Semi-Final - Krejcikova v Rybakina
1/8

"Zahvaljujem mu na njegovom radu na terenu i želim mu sve najbolje u budućnosti. Hvala svima na podršci", objavila je Ribakina na društvenim mrežama.

Unatoč naglom napretku u tom periodu, među ovim duom nije baš bilo sve tako bajno kako bi rekli rezultati. Naime, Hrvat i Kazahstanka često su se sukobljavali, pa je ovo možda i najlogičniji razlog za raskid suradnje s obzirom u kakvom je trenutku do njega i došlo.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije