Krunoslav Jurčić:

'Pregovori s Wislom propali su zbog banalnih razloga, želim što prije voditi novu momčad'

Krunoslav Jurčić
Foto: Dalibor Urukalović/24sata
1/5
14.03.2016.
u 13:34

Poljskom klubu zadao je niz uvjeta, uključujući i biranje svog stručnog stožera, na koje Poljaci nisu pristali.

Krunoslav Jurčić nedavno je napustio klupu slovenskog prvoligaša Maribora i odmah su se u medijima pojavila nagađanja kako će preuzeti poljsku Wislu, a ubrzo potom i napisi o odlasku u Sarajevo.

Slovenski mediji naveli su kako je hrvatski trener najvjerojatnije prekinuo ugovor s Mariborom kako bi prešao u Wislu, no nakon boravka u Krakovu 'nestao je u nepoznatom pravcu'. Dodaju kako mu je taj posao propao jer je poljskom klubu zadao niz uvjeta, uključujući i biranje svog stručnog stožera, na koje Poljaci nisu pristali.

Bivši trener Dinama nije nam želio otkriti zbog čega je došlo do razilaženja s Wislom, ali je naveo kako su ga 'mamili' u Poljsku gotovo godinu dana.

- Kontakti s Wislom postojali su dulje vrijeme, a pregovori su 'zapeli' na banalnim stvarima. Jučer sam prvi put trebao voditi momčad, no nismo se dogovorili. Ne bih više o tome, ali pokazalo se kako organizacija u klubu nije na visokoj razini - kazao nam je Jurčić i dodao:

- Volio bih što prije preuzeti novu momčad, to mi je cilj, da se stanka ne oduži. No, želje su jedno, a vidjet ćemo što će biti.

Mediji u BiH pišu kako bi ovih dana predstavnici Sarajeva trebali stići u Zagreb zbog hrvatskog stručnjaka.

- Nitko me nije kontaktirao iz trećeplasirane momčadi BiH prvenstva. Možda dolaze u Zagreb, ali ne zbog mene - zaključio je Jurčić.

>>Sarajevo stiže u Zagreb po Krunu Jurčića!

Komentara 3

Avatar germanikus
germanikus
13:46 14.03.2016.

Poljaci su trenutno odustali kad su saznali da je trenirao momčad iz Slovenije što je po njihovm poimanju treći nogometni svijet!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:45 14.03.2016.

Kruno naš svagdanji, daj nam danas, sutra i preksutra

ME
medved12
14:37 14.03.2016.

Ta Wisla ne zna koliko je sretna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije